Creamy Coffee & Caramel Shake

Kun kahvihammasta kolottaa, käsityönä tilauksesta tehty, samettisen herkullinen Creamy Coffee & Caramel Shake on erinomainen valinta. Kinuskikastikeraidat, espressoshotti, vaniljapirtelö ja kermavaahtokruunu muodostavat kombon, jota on vaikea vastustaa.

Tuote sisältää seuraavia allergeeneja:

  • Maitotuotteet

Tämän verkkosivun tiedot perustuvat BURGER KING®in toimittajilta saatuihin tietoihin. Keittiömme ja elintarvikkeiden käsittelymenetelmämme on suunniteltu turvallisuuttasi ja terveyttäsi silmällä pitäen. Vaikka pidämme raaka-aineet huolellisesti erillään toisistaan, emme voi taata täysin allergeenittomia tuotteita tai ympäristöä.
Kaikki uppopaistamalla kypsennettävät tuotteet paistetaan samassa paistoöljyssä kanaa, kalaa, gluteenia, sinappia, soijaa, maitotuotteita, kananmunaa, selleriä ja rikki­oksidia sisältävien tuotteiden kanssa. Siksi kaikki uppopaistetut tuotteet saattavat sisältää näitä allergeeneja.
Kaikki grillaamalla kypsennettävät tuotteet grillataan samassa grillissä naudanlihaa, gluteenia ja soijaa sisältävien tuotteiden kanssa. Siksi kaikki grillatut tuotteet saattavat sisältää näitä allergeeneja.

Ravintosisältö

Paino

343 g

Energia

469 kcal / 1964 kJ

Proteiini

9,1 g

Hiilihydraatit

74,0 g

Sokereita

62,2 g

Rasva

15,7 g

Tyydyttyneitä rasvoja

10,7 g

Kuitu

0,2 g

Suola

0,6 g