TYÖPAIKAT

Miksi töihin Burger King -ravintolaan?

Burger King ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. Burger King on työpaikka, jossa saat olla oma itsesi. Kuten hampurilaisistamme, myös erilaisista työtehtävistämme löytyy jokaiselle jotain. Ja mikä parasta, meillä duunissa pääsee myös etenemään.

Me uskomme, että menestyksemme salaisuus on työntekijöissämme. On työtehtäväsi mikä tahansa, haluamme, että olet sellainen kuin olet – ja annat sen näkyä.

Kingin paikan kingit duunit

Burger King -ravintoloiden työntekijät ovat kaikki erilaisia: osa suoraan koulunpenkiltä poimittuja tuoreita talentteja, osa taas monessa tulessa karaistuneita konkareita. Taustasta riippumatta kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Ei ole sattumaa, että meillä duunissakin viihdytään. Tiivis oma jengi, hyvä fiilis ja rento ilmapiiri synnyttää työn intoa, joka näkyy myös asiakkaille. Me teemme töitä tosissaan, mutta emme vakavalla naamalla.

Meillä saat olla oma itsesi

Sinä voit olla yksi meistä – oli taustasi mikä hyvänsä. Burger King tarjoaa ainekset ja reseptit sellaiseen duunipolkuun kuin kykysi riittävät. Ratkaisevaa on oma asenteesi.

Me haluamme, että sinulla on sisäistä paloa kehittyä ja viet työt maaliin hyvällä energialla – joka päivä. Positiivinen energiasi välittyy myös asiakkaille ja tarttuu muihin työkavereihin. Koska vähempään emme tyydy, ovat työntekijämme poikkeuksetta paitsi kingejä tyyppejä, myös työhönsä innolla suhtautuvia ammattilaisia. Jos sinulla on nälkää ja halua katsoa mihin pystyt, hae meille töihin!

Ja mikä pomo!

Mutta mitä olisi innokas työyhteisö ilman sitä tukevaa esimiestä, pomoa joka tekee kaikkensa, jotta työntekijöiden työt sujuvat? No ei mitään, ja juuri siksi Burger King –ravintoloiden esimiehet ovat poikkeuksetta kingejä pomoja. Sellaisia, jotka pitävät sinun puoliasi ja auttavat sinua etenemään urallasi. Koska joustava työ tarjoaa hyville tyypeille paljon mahdollisuuksia, on suuri osa päälliköistämme aloittanut uransa BK:ssa hampurilaisia paistaen.