Liekillä grillattu vuodesta 1954

Paljon ei paljon millään.

Kingiviikko 19.4.-28.4.

Huikea Kingiviikko on taas täällä! Nyt Whopper (myös Plant-based) 5 €, Crispy Chicken 2 € ja Tuplajuustohampurilainen 3 €. Hyödynnä ravintolassa tai tilaa BK-appista!

Voimassa 19.4.-28.4. ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

15.4-5.5.2024

Kotiinkuljetukset -50% BK Apissa

Joko olet laittanut BK Appin kotiinkuljetuksen testiin? Nyt jos koskaan se kannattaa – kotiinkuljetukset puoleen hintaan 5.5 asti, kun teet tilauksesi BK Appin kautta! *

Laita siis appi laulamaan ja BK Delivery testiin – joka päivä voi olla burgeripäivä! Hyödynnä samalla myös BK Delivery -kupongit ja kerrytä tilauksistasi MyBK-pisteitä (kuljetusmaksua lukuun ottamatta).

* Ei käytössä Jämsän, Rovaniemen, Levin, Siilinjärven, Ylämyllyn, Lentokentän, Tallink Shuttle-laivojen eikä Neste K-asemien ravintoloissa. Minimitilaus kotiinkuljetustilauksissa on 10 € ja tätä pienemmissä tilauksissa hintaan lisätään pienen kuljetuksen lisä, nostaen tilauksen hinnan 10 euroon.

Ei tulta ilman savua!

Burger Kingin läheisyydessä leijailee savun tuoksu ja syy on selvä: uusi Smoky Chipotle Steakhouse on täällä!

Liekillä grillattu uutuus on tarjolla niin yhdellä kuin kahdellakin naudanlihapihvillä, sekä Chicken TENDERCRISP®-pihvillä. Kasvissyöjäkään ei jää kylmäksi, sillä vaihtoehtona löytyy myös Smoky Chipotle Plant-based.

Myynnissä rajoitetun ajan (Ei Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintoloissa).

Burger King nyt luurissasi

Kaikki etukupongit ja tarjoukset löydät nyt Burger King Suomi-sovelluksesta. Kerrytä ostoksillasi MyBK-pisteitä, joilla saat maistuvia palkintoja!