Kampanjat ja edut

Ilmaiset kotiinkuljetukset BK appissa 4.-22.12.

Joko olet laittanut BK appin kotiinkuljetuksen testiin? Nyt jos koskaan se kannattaa – saat ilmaisen kotiinkuljetuksen 4.–22.12. ajan, tilatessasi BK appin kautta! *

Laita siis appi laulamaan ja BK Delivery testiin – joka päivä voi olla burgeripäivä! Hyödynnä samalla myös BK Delivery -kupongit ja kerrytä tilauksistasi MyBK-pisteitä (kuljetusmaksua lukuunottamatta).

* Ei käytössä Jämsän, Rovaniemen, Levin, Siilinjärven, Ylämyllyn, Lentokentän, Tallink Shuttle-laivojen eikä Neste K-asemien ravintoloissa. Minimitilaus kotiinkuljetustilauksissa on 10 € ja tätä pienemmissä tilauksissa hintaan lisätään pienen kuljetuksen lisä, nostaen tilauksen hinnan 10 euroon.

Juustoa ensisilmäyksellä!

Say Cheese! Nyt on iloisia uutisia kaikille juuston ystäville – uusi Cheese Lover -burgeri on täällä. Mehevän juustosämpylän välistä löytyy raikasta rucolaa, tomaattia, sipulia, avotulella grillattu naudanlihapihvi, juustoa sekä täyteläistä juustokastiketta. Maista juustoinen uutuus!

Juustoinen suosikki on tarjolla niin yhdellä kuin kahdellakin naudanlihapihvillä, sekä Chicken TENDERCRISP®-pihvillä. Kasvissyöjäkään ei jää kylmäksi, sillä Cheese Lover Plant-based tyydyttää juuston himon ilman lihaa. 

Myynnissä rajoitetun ajan (Ei Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintoloissa).

Purtavaa pikkurahalla

Kingi Diili

Tuplajuustohampurilainen 3€, Nugetit 4 kpl + dippi tai Plant-based nugetit 4 kpl + dippi 2€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Herkuttele yksin tai yhdessä

2 Ateriaa 10 €

Crispy Chicken -ateria ja Whopper Jr. -ateria yhteensä 10€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa BK Delivery-kotiinkuljetuksissa.

King Jr. lelukampanja

Batwheels

Yksi lelu / King Jr. lastenateria, niin kauan kuin leluja riittää. Figuurihahmo, useita erilaisia. Valikoima vaihtelee ravintoloittain.

King Jr. lastenaterian lelun voit myös aina vaihtaa Sundae jäätelöön.