Kampanjat ja edut

Uusi kampanjatuote!

Whiskey Steakhouse

Steakhouse-klassikko sai arvoisensa seuraajan – Whiskey Steakhouse -burgerista löytyy kaikki Steakhouse-burgerin parhaat ainekset uudella Whiskey-kastikkeella höystettynä!

Tule maistamaan!

Alensimme hintoja!

Hinnasta VEGE

Tarjoamme kaikki Plant-based -tuotteemme nyt lihaversioita edullisemmin. Esim 0,50 € kaikista Plant-based-aterioista!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan 23.1.-31.3.2022 Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa).

Purtavaa pikkurahalla

Kingi Diili

Crispy Chicken 2,50€ tai Whopper Jr. 2,50€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Herkuttele yksin tai yhdessä

2 Ateriaa 10 €

Crispy Chicken -ateria ja Whopper Jr. -ateria yhteensä 10€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

King Jr. lelukampanja

Sonic The Hedgehog

Yksi lelu / King Jr. lastenateria, niin kauan kuin leluja riittää. Kuusi erilaista toiminnallista lelua, kuten spinner ja pop it-rengas. Valikoima vaihtelee ravintoloittain.

King Jr. lastenaterian lelun voit myös aina vaihtaa Sundae jäätelöön tai miniporkkanoihin.

Lisää etuja, ei paperisia kuponkeja

Lataa BK-app

Lisää etukuponkeja ja tarjouksia löydät nyt uudesta Burger King -sovelluksesta. Kerrytä ostoksillasi MyBK-pisteitä ja saat huikeita etupalkintoja!