Tarjoukset ja edut

Uusi kampanjatuote

Cheese Lover

Say Cheese! Nyt on iloisia uutisia kaikille juuston ystäville. Cheese Lover, Double Cheese Lover, Cheese Lover Chicken ja Cheese Lover Plant-based valikoimassa rajoitetun ajan Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Helsinki-Vantaan lentoaseman ravintoloissa)

Lisää etuja, ei paperisia kuponkeja

Lataa BK-app

Lisää etukuponkeja ja tarjouksia löydät nyt uudesta Burger King -sovelluksesta. Kerrytä ostoksillasi MyBK-pisteitä ja saat huikeita etupalkintoja!

Uusi resepti!

Herkulliset klassikot

Uudistetut klassikot – juustohampurilaisemme ovat nyt entistä ehompia! Täyteläisellä perunasämpylällä ja käsinleikatuilla sipulirenkailla päivitetyt burgerit sisältävät myös tuttuun tapaan avotulella grillatun mehevän naudanlihapihvin, juustoa, suolakurkkua sekä sinappia ja ketsuppia. Maista vaikka itse!

Herkuttele yksin tai yhdessä

2 Ateriaa 10 €

Crispy Chicken -ateria ja Whopper Jr. -ateria yhteensä 10€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Purtavaa pikkurahalla

Kingi Diili

Crispy Chicken 2,50€ tai Whopper Jr. 2,50€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

King Jr. lelukampanja

Emoji-pehmolelut + tehtäväkirja

Yksi lelu / King Jr. lastenateria, niin kauan kuin leluja riittää. Useita erilaisia pehmoleluja tai hauska tehtäväkirja. Valikoima vaihtelee ravintoloittain.

King Jr. lastenaterian lelun voit myös aina vaihtaa Sundae jäätelöön tai miniporkkanoihin.