Kampanjat ja edut

15.4-5.5.2024

Kotiinkuljetukset -50% BK Apissa

Joko olet laittanut BK Appin kotiinkuljetuksen testiin? Nyt jos koskaan se kannattaa – kotiinkuljetukset puoleen hintaan 5.5 asti, kun teet tilauksesi BK Appin kautta! *

Laita siis appi laulamaan ja BK Delivery testiin – joka päivä voi olla burgeripäivä! Hyödynnä samalla myös BK Delivery -kupongit ja kerrytä tilauksistasi MyBK-pisteitä (kuljetusmaksua lukuun ottamatta).

* Ei käytössä Jämsän, Rovaniemen, Levin, Siilinjärven, Ylämyllyn, Lentokentän, Tallink Shuttle-laivojen eikä Neste K-asemien ravintoloissa. Minimitilaus kotiinkuljetustilauksissa on 10 € ja tätä pienemmissä tilauksissa hintaan lisätään pienen kuljetuksen lisä, nostaen tilauksen hinnan 10 euroon.

Ei tulta ilman savua!

Burger Kingin läheisyydessä leijailee savun tuoksu ja syy on selvä: uusi Smoky Chipotle Steakhouse on täällä!

Liekillä grillattu uutuus on tarjolla niin yhdellä kuin kahdellakin naudanlihapihvillä, sekä Chicken TENDERCRISP®-pihvillä. Kasvissyöjäkään ei jää kylmäksi, sillä vaihtoehtona löytyy myös Smoky Chipotle Plant-based.

Myynnissä rajoitetun ajan (Ei Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintoloissa).

Purtavaa pikkurahalla

Kingi Diili

Juustohampurilainen 2 €, Sriracha King, Sriracha Chicken King tai Sriracha Halloumi King 3 €. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Herkuttele yksin tai yhdessä

2 Ateriaa 10 €

Crispy Chicken -ateria ja Whopper Jr. -ateria yhteensä 10€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ei voimassa BK Delivery-kotiinkuljetuksissa.

King Jr. lelukampanja

Kung Fu Panda

Yksi lelu / King Jr. lastenateria, niin kauan kuin leluja riittää. Useita erilaisia Kung Fu Panda figuurihahmoja. Valikoima vaihtelee ravintoloittain.

King Jr. lastenaterian lelun voit myös aina vaihtaa Sundae jäätelöön.