Kampanjat ja edut

Tulta bunille!

Sriracha-burgerit ovat taas täällä!

Sopivan hottia myös tulisen ystäville – suositut Sriracha-burgerit ovat taas täällä!* Tulisen suosikin välistä löytyy kaksi mehevää naudanlihapihviä, tuoretta salaattia, sipulia, tomaattia sekä reilusti juustoa. Juuri sopivan tulinen Sriracha-kastike kruunaa kokonaisuuden ja potkaisee just eikä melkein!

Saatavana myös Chicken TENDERCRISP®-pihvillä tai kullankeltaiseksi paistetulla halloumilla. Tule maistamaan!

Myynnissä rajoitetun ajan (Ei Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintoloissa).

Purtavaa pikkurahalla

Kingi Diili

Crispy Chicken 2,50€, Whopper Jr. 2,50€ tai Juustohampurilainen 2€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Herkuttele yksin tai yhdessä

2 Ateriaa 10 €

Crispy Chicken -ateria ja Whopper Jr. -ateria yhteensä 10€. Voimassa rajoitetun ajan klo 6–22, Suomen BURGER KING® -ravintoloissa. (Ei Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman tai Tallink Shuttle -laivojen ravintoloissa)

Kampanjahinta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

King Jr. lelukampanja

Spider-man

Yksi lelu / King Jr. lastenateria, niin kauan kuin leluja riittää. Pahvifiguuri, useita erilaisia. Valikoima vaihtelee ravintoloittain.

King Jr. lastenaterian lelun voit myös aina vaihtaa Sundae jäätelöön.

Lisää etuja, ei paperisia kuponkeja

Lataa BK-app

Lisää etukuponkeja ja tarjouksia löydät nyt uudesta Burger King -sovelluksesta. Kerrytä ostoksillasi MyBK-pisteitä ja saat huikeita etupalkintoja!