Töihin Burger Kingille

Kingi tyyppi, etsimme juuri sinua

Burger King ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. Burger King on työpaikka, jossa saat olla oma itsesi. Kuten hampurilaisistamme, myös erilaisista työtehtävistämme löytyy jokaiselle jotain. Ja mikä parasta, meillä duunissa pääsee myös etenemään.

Me uskomme, että menestyksemme salaisuus on työntekijöissämme. On työtehtäväsi mikä tahansa, haluamme, että olet sellainen kuin olet – ja annat sen näkyä.

Monipuoliset työtehtävät

Burger King -ravintoloiden työntekijät ovat kaikki erilaisia: osa suoraan koulunpenkiltä poimittuja tuoreita talentteja, osa taas monessa tulessa karaistuneita konkareita. Taustasta riippumatta kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Ei ole sattumaa, että meillä duunissakin viihdytään. Tiivis oma jengi, hyvä fiilis ja rento ilmapiiri synnyttää työn intoa, joka näkyy myös asiakkaille. Me teemme töitä tosissaan, mutta emme vakavalla naamalla.

Sinulle sopivaa työtä

Haluatko työskennellä mahtavassa työporukassa silloin kun sinulle parhaiten sopii? Kuten burgereistamme, myös työtehtävistämme löytyy jokaiselle jotain! Työ Kingijengissämme sopii hyvin niin ilta- kuin aamuvirkuille, opiskelijoille ja kaikille lisätienestiä kaipaaville. Jos olet kiinnostunut kasvamaan työtaipaleellasi, meillä saat niin paljon vastuuta kuin haluat!

Huikeat työkaverit

Burger Kingeissä on loistava työilmapiiri. Tiivis oma jengi, hyvä fiilis ja rento meininki synnyttävät työn intoa, joka näkyy myös asiakkaille. Teemme töitä tosissamme, mutta emme vakavalla naamalla. Kingi asenne ratkaisee, ja meille se merkitsee motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tietysti tiimityöskentelyhenkeä!

Mahtavat työsuhde-edut

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia, joten Restelin mahtavat henkilöstöedut ovat myös meidän käytössämme! Miltä kuulostaisi ravintolaillallinen puoleen hintaan, Tradekan sairauskassa, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit tai edullisempi yö yhteistyökumppanimme Scandicin hotelleissa? Lue lisää eduistamme.

Tule mukaan

Me uskomme, että menestyksemme salaisuus on työntekijöissämme. Kaikki lähtee asenteesta. Jos etsit joustavaa työtä, jossa saa pitää hauskaa, oppia uutta ja ymmärrät vielä loistavan asiakapalvelun päälle, saatat olla seuraava kingijengiläinen!

Katso avoimet duunit