Kingejä elämyksiä lahjaksi Burger Kingin lahjakorteilla! 🍔

Burger Kingin lahjakortti on täydellinen tapa ilahduttaa ystävää tai itseäsi ja tarjota liekillä grillattuja makuelämyksiä. Lahjakorttiemme avulla voit nauttia herkullisista hetkistä kaikissa Restelin operoimissa BURGER KING® -ravintoloissa. Tekipä mielesi niin liekehtiviä uutuuksia kuin savuisia klassikoitamme – lahjakortilla valitset mieleisesi herkullisesta valikoimastamme!

Digitaaliset lahjakortit ostat nopeasti sovelluksestamme!

Anna lahja, joka kruunaa jokaisen päivän – valitse Burger Kingin lahjakortti! 🔥

Näin ostat lahjakortin:

Voit ostaa lahjakortin kaikkien Restelin operoimien BURGER KING® -ravintoloiden itsepalvelukassoilta tai BK App -sovelluksestamme.  Lahjakortit käyvät maksuvälineenä vain BURGER KING® -ravintoloiden itsepalvelukassoilla sekä Burger King Appissa.

BK App -sovelluksessa voit ostaa digitaalisen lahjakortin, jota voi käyttää maksuvälineenä sovelluksessa tai itsepalvelukassalla. Digitaalinen lahjakortti toimii ainoastaan suomalaisissa puhelinnumeroissa (puhelinnumeroissa, jotka alkavat maakohtaisella puhelinkoodilla +358). Digitaalisen lahjakortin käyttö onnistuu näppärästi lahjakortissa olevan QR-koodin avulla. Digitaalisen lahjakortin voit myös tulostaa. 

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli ostat esimerkiksi Burger King -brändin lahjakortin, voit käyttää lahjakortin Burger Kingin lisäksi myös muissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Lahjakortit aktivoidaan Lahjakortin oston tai toimituksen yhteydessä. Fyysinen lahjakortti on käytössä heti ostohetkestä ja digitaalinen lahjakortti on käytössä heti, kun se on toimitettu vastaanottajalle. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta Lahjakortin aktivoinnista. 

Huom! Lahjakortti ei ole käytettävissä Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman, Tallink Shuttle -laivojen tai Keskon operoimissa ravintoloissa (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie). Lahjakortti käy

Tutustu Restel lahjakorttien käyttöä koskeviin ehtoihin täältä