Jokin allergia tai erityisruokavalio?

Me Burger Kingillä pyrimme varmistamaan että ruoan laatu on avainasemassa turvallisen ja onnistuneen ravintolakokemuksen takaamiseksi. Keittiömme ja elintarvikkeiden käsittelymenetelmämme on suunniteltu varmistamaan asiakkaidemme turvallisuus ja terveys. Vaikka erottelemme ainekset huolellisesti mahdollisten allergeenijäämien välttämiseksi, emme voi taata täysin allergeenitonta ympäristöä tai tuotteita.

Kaikki tuotteemme voivat sisältää pieniä määriä pähkinöitä, maapähkinää ja gluteenia.

Kaikki uppopaistamalla kypsennettävät tuotteet paistetaan samassa paistoöljyssä kanaa, kalaa, gluteenia, sinappia, soijaa, maitotuotteita, kananmunaa, selleriä ja rikki­oksidia sisältävien tuotteiden kanssa. Siksi kaikki uppopaistetut tuotteet saattavat sisältää näitä allergeeneja.

Kaikki grillaamalla kypsennettävät tuotteet grillataan samassa grillissä naudanlihaa, gluteenia ja soijaa sisältävien tuotteiden kanssa. Siksi kaikki grillatut tuotteet saattavat sisältää näitä allergeeneja.

Verkkosivuiltamme sekä myyntitiskeiltämme löydät aina ajankohtaista tietoa ravintoaineista sekä allergeeneista. Tuotekohtaiset tiedot allergeeneista löydät täältä.