Liekillä grillattu vuodesta 1954

BK x Tise – Better Choice Tour 2024

Kesä 2024 on täällä ja niin on tämän kesän liekehtivin kesäkiertuekin! 🔥 Burger King ja Tise jalkautuvat yhteiselle Better Choice kesäkiertueelle kohteina Turku, Helsinki, Jyväskylä sekä Tampere. 

Kiertue jakaa vastuullisuuden ilosanomaa Burger Kingin Plant-based tuotteiden sekä Tisen Pop Up -kaupan upeiden secondhand löytöjen kautta.

Burger Kingin ja Tisen yhteistyössä suunnittelema Burger King “Have It Your Way” Second Hand Collection SS24 -mallisto koostuu laadukkaista second hand tuotteista, jotka ovat saaneet uuden elämän Burger King brändin mukaisilla tuunauksilla. Tuotteet ovat saatavilla ainoastaan Burger King x Tise – Better Choice -kiertueelta sekä sosiaalisen median kilpailujen kautta.

Ota härkää sarvista!

Bull’s Eye – Liekillä grillattu herkku, joka tyydyttää kovimmankin nälän!

Saatavilla niin yhdellä kuin kahdellakin naudanlihapihvillä, tuhdilla kanan rintafileepihvillä tai herkullisella halloumilla. Kaiken kruunaa täyteläinen Bull’s Eye Steakhouse-kastike.

Myynnissä rajoitetun ajan (Ei Helsinki-Vantaan lentoasemalla ravintoloissa).

3.6-23.6.2024

Kotiinkuljetukset -50% BK Apissa

Joko olet laittanut BK Appin kotiinkuljetuksen testiin? Nyt jos koskaan se kannattaa – kotiinkuljetukset puoleen hintaan 23.6 asti, kun teet tilauksesi BK Appin kautta! *

Laita siis appi laulamaan ja BK Delivery testiin – joka päivä voi olla burgeripäivä! Hyödynnä samalla myös BK Delivery -kupongit ja kerrytä tilauksistasi MyBK-pisteitä (kuljetusmaksua lukuun ottamatta).

* Ei käytössä Jämsän, Rovaniemen, Levin, Siilinjärven, Ylämyllyn, Lentokentän, Tallink Shuttle-laivojen eikä Neste K-asemien ravintoloissa. Minimitilaus kotiinkuljetustilauksissa on 10 € ja tätä pienemmissä tilauksissa hintaan lisätään pienen kuljetuksen lisä, nostaen tilauksen hinnan 10 euroon.

Lahjakortit ovat taas täällä!

Burger Kingin lahjakortti on täydellinen tapa ilahduttaa ystävää tai itseäsi ja tarjota liekillä grillattuja makuelämyksiä. 🔥

Lahjakorttiemme avulla voit nauttia herkullisista hetkistä kaikissa Restelin operoimissa BURGER KING® -ravintoloissa. Tekipä mielesi niin liekehtiviä uutuuksia kuin savuisia klassikoitamme – lahjakortilla valitset mieleisesi herkullisesta valikoimastamme!

Burger King nyt luurissasi

Kaikki etukupongit ja tarjoukset löydät nyt Burger King Suomi-sovelluksesta. Kerrytä ostoksillasi MyBK-pisteitä, joilla saat maistuvia palkintoja!