Burger King Suomi -sovelluksen käyttöehdot

Käyttämällä Burger King Suomi – sovellusta käyttäjä (“sinä”) hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Mikäli rekisteröidyt Sovellukseen yrityksenä, yhdistyksenä tai muuna oikeushenkilönä, vakuutat palvelua käyttämällä olevasi oikeutettu edustamaan kyseistä oikeushenkilöä.

1. Määritelmät

“Ravintola” tarkoittaa Restel Oy:n tai Restel Fast Food Oy:n operoimaa ja omistamaa ravintolaa tai Restel Oy:n Yhteistyökumppania, joka tarjoaa tuotteitaan ja/tai palveluja sovelluksen kautta.

“Burger King Suomi -sovellus tai Sovellus” tarkoittaa Restel Oy:n luonnollisille henkilöille ja oikeushenkilöille tarjoamaa digitaalista sovellusta nimeltä Burger King Suomi, jonka kautta voit tilata Ravintoloiden tuotteita ja kartuttaa etuja. Palvelun tarjoaa Restel Oy, Hämeentie 19, 00500 Helsinki, Suomi, Y-tunnus 0828237-2.

2. Burger King Suomi -sovellus

Kuluttajasähköposti: burgerkingpalaute@restel.fi


Burger King Suomi – sovelluksen asiakaspalvelu: Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse sekä sovelluksen chatin kautta kotiinkuljetustilauksissa kotiinkuljetuksen palveluaikojen puitteissa.

Tietoa Ravintoloista sekä Ravintoloiden tarjoamista tuotteista ja palveluista löydät Burger King Suomi -sovelluksesta.

3. Kuvaus Burger King Suomi -sovelluksesta

3.1. Sovellus toimii välittäjänä sinun ja Ravintoloiden välillä ja tarjoaa alustan, jota voit käyttää ruoan ostamiseen ja tilaamiseen valitsemaltaan Ravintolalta. Kanta-asiakasohjelmaan kuuluville sovellus tarjoaa myös etuja ja tarjouksia Ravintoloihin.

3.2. Ravintolat välittävät Sovelluksen kautta tietoa tarjoamistaan tuotteista ja palveluista. Ravintola voi myös soveltaa Sovelluksessa ilmoittamiaan lisäehtoja tarjoamiinsa tuotteisiin ja palveluihin. Valitsemalla Sovelluksessa Ravintolalta ostettavan tuotteen tai palvelut ja hyväksymällä tilauksen, teet sinua sitovan tilauksen (”Tilaus”) kyseisestä tuotteesta tai palvelusta niillä ehdoilla, jotka Sovelluksessa tilauksen yhteydessä sinulle esitetään.

3.3. Sovellus välittää Tilauksen tiedot Ravintolalle vastaanotettuaan Tilauksesi. Tilaus sitoo Ravintolaa sen jälkeen, kun Ravintola on hyväksynyt Tilauksen. Sovellus toimittaa sinulle tilausvahvistuksen Ravintolan puolesta Ravintolan hyväksyttyä tilauksen. Virallisen ostokuitin saat Tilauksen toimituksen yhteydessä.

3.4. Valitsemasi Ravintola valmistaa tilaamasi tuotteet. Sovellus ei ole vastuussa siitä, täyttääkö Ravintola velvoitteensa Tilauksen mukaisesti.

3.5. Tehty Tilaus tuotteista on sitova etkä voi peruuttaa sitä sen jälkeen, kun Tilaus on Sovelluksessa tehty. Tarkistathan huolellisesti Sovelluksessa tekemäsi Tilauksen sisällön ennen sen lähettämistä.

4. Käyttäjätilit

4.1. Sovellusta varten voit luoda käyttäjätilin Sovelluksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Palvelun käyttäjätilit ovat henkilökohtaisia. Sinun tulee pitää salassa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja muut vastaavat tiedot, joilla pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi. Sinulla voi olla vain yksi käyttäjätili. Voit käyttää sovellusta myös rekisteröitymättä. Tällöin et kuitenkaan saa käyttöösi Kingiklubin etukuponkeja etkä voi kerryttää ostoksistasi pisteitä. Myöskään ostohistoria ei tallennu profiiliisi.

4.2. Mikäli epäilet käyttäjätilisi olevan kolmannen osapuolen käytössä tai mikäli kolmannella osapuolella on tiedossaan tietoja, jolla hän pääsee käsiksi käyttäjätiliisi, tulee sinun välittömästi ilmoittaa asiasta Restel Oy:lle. Sinä olet vastuussa kaikesta käyttäjätilisi käytöstä.

4.3. Voidaksesi tilata Sovelluksen avulla tuotteita ja palveluita, sinun tulee toimittaa voimassaolevan luottokortin tai muun maksuvälineen tiedot Sovellukseen. Käyttämällä Sovellusta sitoudut maksamaan kaikki Sovelluksessa tilaamasi tuotteet tai palvelut. Vastuullasi on pitää käyttäjätilisi luottokortti- tai muun maksuvälineen tiedot ajan tasalla.

5. Maksut

5.1. Tiedot käytettävissä olevista maksutavoista on saatavilla tästä linkistä.

5.2. Sinun tulee maksaa Tilauksessa määritelty hinta Sovelluksen kautta. Maksuvelvollisuus syntyy Tilauksen tekohetkellä, jolloin maksu veloitetaan luottokortiltasi automaattisesti.

5.3. Mahdollisessa reklamaatiotilanteessa hyvitys toteutetaan valintasi mukaisesti lahjakortilla taikka palauttamalla summa käyttämällesi maksuvälineelle Restel Oy:n yhteyshenkilön kautta.

6. Tilauksen nouto Ravintolan toimipisteestä

6.1. Tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa Tilauksessa valitsemasi Ravintolan toimipisteestä. Saat Sovelluksessa erillisen vahvistuksen noutoajasta. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi Tilauksessa tilattuja tuotteita noudettaessa.

6.2. Tilatut tuotteet ovat noudettavissa Ravintolan toimipisteestä 15 minuutin ajan vahvistetusta noutoajasta. Jos Ravintola kuitenkin sulkeutuu aukioloaikojensa mukaan aikaisemmin, tulee sinun noutaa Tilaukset Ravintolasta ennen sen sulkemisaikaa. Jos Tilauksesi sisältää alkoholijuomia, Tilaus on joka tapauksessa noudettava klo 9 ja 21 välillä.

7. Paikan päällä -tilaukset

7.1. Mikäli olet Tilauksessasi ilmoittanut syöväsi tilaamasi tuotteet Ravintolassa, saat erillisen sähköisen ilmoituksen tuotteiden odotetusta valmistumisajankohdasta.

8. Silent Pick Drive -tilaus

8.1. Tilaamasi tuotteet toimitetaan suoraan autolle, ravintolan erikseen merkityille Silent Pick Drive pick up -kyltein varustetuille parkkipaikoille. Mikäli asiakas ei ole toimitusaikana paikalla tai hänen ilmoittamissaan tiedoissa kuten rekisterinumerossa on virhe, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita. Toimittamattomat tuotteet ovat noudettavissa ilmoitetun noutoajan jälkeen 15 minuuttia ravintolan noutopisteellä. Huomioithan, että noudon viivästyminen vaikuttaa tuotteen laatuun.

9. Kotiinkuljetus-tilaus

9.1. Tilaamasi tuotteet toimitetaan Tilauksessa antamaasi osoitteeseen Yhteistyökumppanin toimesta. Asiakkaan tulee toimituksen ajan olla tavoitettavissa Sovellukseen ilmoittamastaan puhelinnumerosta. Asiakkaan tulee olla paikalla Tilauksessa määritellyssä sijainnissa Tilauksen tekemisen ja tuotteiden toimituksen välisenä aikana. Mikäli Asiakas ei ole tavoitettavissa vahvistamassaan sijaintipaikassa viiden minuutin sisällä toimituksen saapumisesta, eikä Tilauksen kuljettaja ole tavoittanut Asiakasta puhelimitse kahden soittoyrityksen jälkeen, voidaan Tilaus peruuttaa yksipuolisesti Burger Kingin tai Yhteistyökumppanin toimesta. Tilauksen täysi hinta voidaan tällöin veloittaa Asiakkaalta.

10. Aika-arviot

10.1. Noutoajankohta sekä kaikki muut Ravintolan Sovelluksessa sinulle antamat aika-arviot ovat pelkästään arvioita. Sovellus tai Ravintolat eivät takaa, että Tilaus on valmiina noudettavaksi tai nautittavaksi arvioituna ajankohtana.

11. Etuohjelma

Burger King Suomella on oma kanta-asiakasohjelma Kingiklubi. Kanta-asiakasohjelmaan, kanta-asiakassopimukseen ja tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

12. Henkilötietojen käsittely

12.1. Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi Sovelluksessa. Tietosuojaselosteessamme on tietoa henkilöjen käsittelystä.

13. Immateriaalioikeudet

13.1. Kaikki immateriaalioikeudet Sovellukseen tai siihen liittyvään dokumentaatioon ja niiden osiin ovat yksinomaan Restel Oy:n ja/tai sen alihankkijoiden/lisenssinantajien omaisuutta. “Immateriaalioikeudet” tarkoittavat tekijänoikeuksia ja lähioikeuksia (mukaan lukien tietokantojen ja luettelojen suoja sekä oikeus valokuvaan), patentteja, hyödyllisyysmalleja, mallioikeuksia, tavaramerkkejä, toiminimiä, liikesalaisuuksia, know-how’ta ja mitä tahansa muuta rekisteröitävää tai rekisteröimätöntä immateriaalioikeutta.

13.2. Nämä käyttöehdot eivät anna sinulle mitään immateriaalioikeuksia Sovellukseen.

14. Muut Sovelluksen käyttöä koskevat ehdot

14.1. Sovellusta saavat käyttää alle 15-vuotiaat henkilöt vain holhoojan suostumuksella.

14.2. Sinun tulee noudattaa kaikkea voimassaolevaa lainsäädäntöä ja muita säännöksiä käyttäessäsi Sovellusta, mukaan lukien alkoholin ja tupakan ostamista koskevaa lainsäädäntöä.

14.3. Kehitämme Sovellusta jatkuvasti ja voimme poistaa tai muuttaa Sovellusta tai sen toimintoja, mukaan lukien Palvelussa saatavilla olevia ominaisuuksia, tuotteita tai Ravintoloita.

14.4. Sovellus ei pääsääntöisesti tarkasta Ravintoloiden Sovellukseen lisäämää sisältöä. Sovellus ei ole vastuussa kolmansien osapuolien (mukaan lukien Ravintolat) Sovellukseen lisäämästä sisällöstä tai tällaisen sisällön käytöstä aiheutuneista vahingoista.

14.5. Sinä olet vastuussa kaikkien Sovelluksen käyttöön tarvittavien laitteiden ja välineiden (kuten matkapuhelimen) ja internet-yhteyden hankkimisesta ja ylläpidosta sekä käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

14.6. Et saa (i) käyttää tai yrittää käyttää toisen henkilön käyttäjätiliä tai toisen henkilön maksuvälinettä Sovelluksessa; (ii) kopioida, muokata tai luoda johdannaisteoksia Sovelluksesta tai mistään siihen liittyvästä teknologiasta; (iii) takaisinmallintaa, purkaa, avata salausta tai muuten yrittää saada selville Sovelluksen tai siihen liittyvien teknologioiden tai niiden osien lähdekoodia; (iv) poistaa tekijänoikeudesta tai tavaramerkeistä tai muista vastaavista oikeuksista kertovia merkintöjä Sovelluksesta; (v) poistaa, peittää tai piilottaa mitään Sovellukseen kuuluvaa mainosta; (vi) kerätä, käyttää, kopioida tai siirtää Sovelluksesta saamaasi tietoa ilman Sovelluksen etukäteistä kirjallista hyväksyntää; (vii) hyödyntää botteja tai muita automatisoituja työkaluja Sovelluksen käyttämiseen; (viii) luoda käyttäjätiliä Sovellukseen käyttäen toisen ihmisen tietoja tai muita virheellisiä tietoja; (ix) käyttää Sovellusta muiden kuin Sovelluksen tarjoamien käyttöliittymien kautta (kuten Sovelluksen internetsivu sekä Sovellus).

14.7. Restel Oy:llä on oikeus poistaa sinut välittömästi Sovelluksesta ja/tai olla hyväksymättä tai perua kaikki tekemäsi Tilaukset mikäli (i) Väärinkäytät Sovellusta tai aiheutat Sovelluksen muille käyttäjille tai Ravintoloille vahinkoa, (ii) Toimit näiden käyttöehtojen vastaisesti esimerkiksi yrittämällä maksaa tilauksen vanhentuneilla maksuvälinetiedoilla; (iii) Sovelluksella on perusteltu epäilys Tilauksen aitoudesta tai oikeudestasi tilauksen tekemiseen. Jos Restel Oy palauttaa sinulle jo maksetun Tilauksen hinnan, se palautetaan sille tilille, jolta suoritit maksun.

15. Voimassaolo ja irtisanominen

15.1. Nämä käyttöehdot sitovat sinua niin kauan, kun käytät Sovellusta.

15.2. Voit lopettaa Sovelluksen käyttämisen milloin tahansa. Restel Oy voi lopettaa Sovelluksen tarjoamisen pysyvästi tai väliaikaisesti milloin tahansa.

16. Vastuunrajoitus

16.1. Seuraava lauseke koskee sinua vain, jos et ole kuluttaja: Restel Oy ja Ravintolat eivät ole vastuussa sinulle aiheutuneista välillisistä vahingoista, mukaan lukien menetetty liikevoitto, menetetty myynti, liiketoiminnan vähentyminen, menetetty tieto tai liiketoiminnan keskeytyminen, tai suorista vahingoista, jotka ylittävät Sovelluksen sinulta vahingonkorvausvaatimusta edeltävien kolmen kuukauden aikana keräämien maksujen summan.

17. Valitukset

17.1. Huomioithan, että Sovellus voidaan keskeyttää tai lopettaa milloin tahansa.

17.2. Ravintola sitoutuu valmistamaan tilaamasi tuotteet Tilauksen mukaisesti. Mikäli Tilauksen toimituksessa on virheitä, voit ottaa yhteyttä Sovelluksen asiakaspalveluun, joka toimii tilanteessa Ravintolan puolesta. Sovelluksen asiakaspalveluun saa yhteyden Sovelluksen Anna Palautetta -osion kautta tai suoraan sähköpostitse burgerkingpalaute@restel.fi. Kotiinkuljetustilauksissa Sovelluksessa toimii myös asiakaspalveluchat kotiinkuljetuksen palveluaikana. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan Ravintolaan.

17.3. Ravintola on yksin vastuussa kaikista virheistä, jotka liittyvät Tilauksen sisältöön tai sen valmistamiseen tai muuten Tilauksen täyttämiseen.

17.4. Jos Tilausta ei ole toimitettu asianmukaisesti, tulee sinun reklamoida asiasta Sovelluksen asiakaspalveluun tai Ravintolaan ilman viivästystä. Reklamaatiossa tulee yksilöidä virheet selkeästi. Virhe korjataan ensisijaisesti toimittamalla uusi virheetön tuote.

18. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

18.1. Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Käyttöehtoja ja Tilauksia koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai kotipaikkasi käräjäoikeudessa. Voit riitatilanteessa kääntyä myös Kuluttajariitalautakunnan puoleen (ohjeita löydät osoitteista kuluttajariita.fi ja kuluttajaneuvonta.fi).

19. Muutokset Käyttöehtoihin

19.1. Restel Oy voi muuttaa näitä käyttöehtoja.

19.2. Restel Oy julkaisee muutetut käyttöehdot Sovelluksen internetsivuilla ja ilmoittaa sinulle etukäteen käyttöehtojen muutoksesta Sovelluksessa tai sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka olet lisännyt Sovellukseen. Jos et hyväksy muuttuneita käyttöehtoja, tulee sinun lopettaa Sovelluksen käyttö.

20. Siirrettävyys

20.1. Restel Oy:llä on oikeus siirtää kaikki näistä käyttöehdoista johtuvat oikeudet ja velvollisuudet kokonaan tai osittain konserniyhtiölleen, seuraajalleen tai Sovellusta koskevan liiketoiminnan ostajalle ilman hyväksyntääsi.

20.2. Sinulla ei ole oikeutta siirtää näistä käyttöehdoista johtuvia oikeuksia tai velvollisuuksia kokonaan tai osittain.