BK APP

Lataa Burger King® -sovellus

Sovelluksessamme kerrytät ostoillasi MyBK-pisteitä ja ansaitset maistuvia etuja. Löydät jatkossa QR-koodilliset Burger King -kupongit sekä muut kampanjaedut helposti puhelimestasi. Sovelluksen avulla skippaat myös jonottamisen, sillä voit tilata ruokasi appin kautta ennakkoon ravintolassa syötäväksi tai napata helposti mukaasi.

Lataa nyt sovelluskaupasta ja ota edut heti haltuusi! Voit käyttää uutta BK appia myös vanhoilla Restis -sovelluksen tunnuksilla. Näin säilytät myös Restikseen kerryttämäsi pisteet.

Sovellus ei käytettävissä Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman, Tallink Shuttle -laivojen tai Keskon operoimissa ravintoloissa (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie).

Appin edut

Kanna kupongit aina mukana taskussasi

Enää ei tarvitse kantaa paperisia kuponkeja mukana, kun ne löytyvät aina appista. Heitä siis lippulappuset paperinkeräykseen ja siirry käyttämään sovelluksen mobiilikuponkeja. Voit hyödyntää kuponkeja myös ravintolan itsepalvelukassalla (poislukien app- ja BK Delivery-kupongit).

Pisteitä keräämällä saat huikeita palkintoja

Jokainen tilauksesi kerryttää MyBK-pisteitä.  Yksi euro vastaa kymmentä pistettä. Kertyneillä pisteillä voit lunastaa ilmaisia tuotteita tai muita palkintoja.  Kiipeä kohti korkeinta tasoa tai hyödynnä pisteitäsi jo pienempiin palkintoihin. Pisteet ovat voimassa 12 kk:tta keräyspäivästä.

Burgerit helposti suoraan kotiovellesi

Lanseerasimme uuden BK Delivery kotiinkuljetuksen, jolla saat tilattua helposti ruoat suoraan kotiovellesi. Tilaamalla BK Deliveryllä kerrytät myös MyBK-pistepottiasi (poislukien kuljetusmaksut). Kuljetuskumppanina toimii Wolt.

Ei käytössä seuraavissa ravintoloissa:  Rovaniemi,  Jämsä, Levi, Siilinjärvi, Ylämylly, Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Lentokenttä & Tallink-laivat.

Ennakkotilaus suoraan autoosi toimitettuna

Toimitus autollesi -palvelulla voit tehdä tilauksesi ennakkoon ja me tuomme sen suoraan tilaustavalle varattuun parkkiruutuun – ilman autosta nousemista. Toimitus autolle -palvelu on käytössä Käpylän, Finnoon ja Nihtisillan Burger King -ravintoloissa.