BK-APP

Lataa uusi Burger King® -sovellus

Sovelluksessamme kerrytät ostoillasi MyBK-pisteitä ja ansaitset maistuvia etuja. Löydät jatkossa kaikki Burger King -kupongit sekä kampanjaedut helposti puhelimestasi. Sovelluksen avulla skippaat myös jonottamisen, sillä voit tilata ruokasi appin kautta ravintolassa syötäväksi tai napata helposti mukaasi.

Lataa nyt sovelluskaupasta ja ota edut heti haltuusi!

Sovellus ei käytettävissä Rovaniemen, Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman, Tallink Shuttle -laivojen tai Keskon operoimissa ravintoloissa (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie).

Jatkossa kannat kupongit aina mukana taskussasi

Enää ei tarvitse kantaa paperisia kuponkeja mukana, kun ne löytyvät aina appista. Heitä siis lippulappuset paperinkeräykseen ja siirry käyttämään sovelluksen mobiilikuponkeja.

Pisteitä keräämällä saat huikeita palkintoja

Jokainen tilauksesi kerryttää MyBK-pisteitä.  Yksi euro vastaa kymmentä pistettä. Kertyneillä pisteillä voit lunastaa ilmaisia tuotteita tai muita palkintoja.  Kiipeä kohti korkeinta tasoa tai hyödynnä pisteitäsi jo pienempiin palkintoihin.

Ennakkotilaus suoraan autoosi toimitettuna

Silent Pick Drive -palvelulla voit tehdä tilauksesi ennakkoon ja me tuomme sen suoraan autoosi – ilman jonottamista. Silent Pick Drive on käytössä Käpylän, Finnoon ja Nihtisillan Burger King -ravintoloissa.