Ranskalaiset

Herkulliset ja rapeat ranskanperunamme tarjoillaan höyryävän kuumina, päältä kullanruskeina ja sisältä mehevinä. Maistuu niin aterian kera kuin sellaisenaankin!

Tuote ei sisällä allergeeneja.

Tämän verkkosivun tiedot perustuvat BURGER KING®in toimittajilta saatuihin tietoihin. Keittiömme ja elintarvikkeiden käsittelymenetelmämme on suunniteltu turvallisuuttasi ja terveyttäsi silmällä pitäen. Vaikka pidämme raaka-aineet huolellisesti erillään toisistaan, emme voi taata täysin allergeenittomia tuotteita tai ympäristöä.
Kaikki uppopaistamalla kypsennettävät tuotteet paistetaan samassa paistoöljyssä kanaa, kalaa, gluteenia, sinappia, soijaa, maitotuotteita, kananmunaa, selleriä ja rikki­oksidia sisältävien tuotteiden kanssa. Siksi kaikki uppopaistetut tuotteet saattavat sisältää näitä allergeeneja.
Kaikki grillaamalla kypsennettävät tuotteet grillataan samassa grillissä naudanlihaa, gluteenia ja soijaa sisältävien tuotteiden kanssa. Siksi kaikki grillatut tuotteet saattavat sisältää näitä allergeeneja.

Ainesosat

  • Ranskalaiset

    Peruna (89%), kasviöljy (6%) (palmuöljy), muunnettu perunatärkkelys, riisijauho, perunadekstriini, suola, nostatusaineet (E450, E500), sakeuttamisaine (E415), maltodekstriini.

Ravintosisältö

Paino

116 g

Energia

282 kcal / 1180 kJ

Proteiini

3,5 g

Hiilihydraatit

32,1 g

Sokereita

<0,5 g

Rasva

14,6 g

Tyydyttyneitä rasvoja

5,0 g

Kuitu

6,1 g

Suola

0,6 g