BK x Tise – Better Choice Tour 2024

Kesä 2024 on täällä ja niin on tämän kesän liekehtivin kesäkiertuekin! 🔥 Burger King ja Tise jalkautuvat yhteiselle Better Choice kesäkiertueelle kohteina Turku, Helsinki, Jyväskylä sekä Tampere. 

Kiertue jakaa vastuullisuuden ilosanomaa Burger Kingin Plant-based tuotteiden sekä Tisen Pop Up -kaupan upeiden secondhand löytöjen kautta.

Burger Kingin ja Tisen yhteistyössä suunnittelema Burger King “Have It Your Way” Second Hand Collection SS24 -mallisto koostuu laadukkaista second hand tuotteista, jotka ovat saaneet uuden elämän Burger King brändin mukaisilla tuunauksilla. Tuotteet ovat saatavilla ainoastaan Burger King x Tise – Better Choice -kiertueelta sekä sosiaalisen median kilpailujen kautta.

Tuu siis säkin paikalle tekemään second hand löytöjä sekä nappaa samalla mukaasi Burger Kingin herkulliset Plant-based Nugetit sekä virkistävää Coca-Cola Zeroa. 20 ensimmäisen secondhand -tuotteen ostajalle lähtee myös mukaan Burger Kingin “Have It Your Way” -tuunauspaketti, joten kannattaa olla ajoissa paikalla! 🔥

Ota seurantaan myös Burger Kingin ja Tisen somekanavat, niin pysyt kartalla kiertueen liikkeistä sekä sen aikana tapahtuvista huikeista kilpailuista.

Kiertueen aikataulun näet alta, niin tiedät milloin ollaan tulossa just sun paikkakunnalle!

AIKATAULU

La 8.6. Turku klo 15-19 l Yliopistonkadun kävelykatu, Yliopistonkatu 25

La 29.6. Helsinki 15-19 l Kauppakeskus Redin Sisäpiha, Leonkatu 8

La 13.7. Jyväskylä 15-19 l Arenaukio, Puistokatu 2

La 17.8. Tampere 15-19 l Keskustori

Ota siis seurantaan Burger Kingin ja Tisen somekanavat, niin pysyt kartalla kiertueen liikkeistä sekä sen aikana tapahtuvista kilpailuista.

Nähdään kiertueella! ☀️

Burger King “Have It Your Way” Second Hand Collection SS24