Lahjakortit

Anna aineeton – mutta ei suinkaan mauton lahja!

BURGER KING® lahjakortti

Uudistamme lahjakorttijärjestelmäämme, emmekä valitettavasti myy tällä hetkellä lahjakortteja. Pahoittelemme tilannetta. Vanhat lahjakortit voi käyttää normaalisti voimassaoloaikojen mukaisesti.

Mikä olisikaan parempi lahja lähimmäiselle kuin kingi lahjakortti lähimpään BURGER KING® -ravintolaan! Lahjan saaja voi käyttää seuraavien 12 kuukauden sisällä lahjakortin arvoa maksuvälineenä Suomen BURGER KING® -ravintoloissa.

Lahjakortin käyttäminen

Voit maksaa BURGER KING® -lahjakortilla useimmissa Suomen BURGER KING® -ravintoloissa, joiden yhteystiedot löydät täältä. Poikkeuksena ovat Helsinki-Vantaan lentokentän, Tallinkin, Rovaniemen ja Levin BK-ravintolat. Lisäksi Keskon operoimissa toimipisteissämme (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie), on oma lahjakorttijärjestelmä.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Lahjakortin minimiarvo on 10 €. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sillä ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Koko lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakortin arvoa käyttää useilla eri ostokerroilla.