Uratarinat

Nea – Apulaisravintolapäällikkö

Apulaisravintolapäällikkönä Nea vastaa ravintolan toiminnasta ravintolapäällikön alaisena. Käytännössä työ on ravintolan toimintojen pyörittämistä ja työntekijöiden esimiehenä toimimista. 21-vuotias Nea kuvailee itseään kovaa eteenpäin meneväksi tyypiksi – niin arjessa kuin elämässä yleensäkin. Siksi pikaruokaravintola on hänelle oiva valinta työpaikaksi. Burger King -ravintolaan Nea päätyi töihin innostuttuaan ajatuksesta päästä uuteen ketjuun työskentelemään ja näkemään sen kasvua.

– Parasta työssäni on se, että pääsen haastamaan paljon itseäni. Ravintolapäällikkömme on myös valmis auttamaan ja ohjaamaan minua, jotta pääsen kehittämään itseäni.

– Haastavinta on ihmisten johtaminen. Se on toisaalta myös mielekästä, sillä haluan kehittyä jatkuvasti paremmaksi esimieheksi. Oma esimieheni on todellinen ammattilainen, joka välittää henkilökunnastaan. Hän on minun esikuvani hyvästä johtajasta, joka kannustaa ja tukee meitä joka tilanteessa. 

Burger King -ravintoloissa yksikään päivä ei ole samanlainen. Tämä on totta etenkin Nean työpaikalla, sillä se sijaitsee erittäin vilkkaalla paikalla Helsingin Rautatieasemalla.

– Yllättävintä töissä on oikeastaan se, miten jokainen päivä jaksaa yllättää. Vaikka luulee kokeneensa kaiken, silti vastaan tulee jatkuvasti uusia tilanteita.

– BK:ssa on hienoa se, miten täällä jokainen saa olla oma itsensä. Me myös pidämme toisistamme oikeasti huolta. Työyhteisömme on todella mukava ja yksikkömme henkilökunta pelaa aina yhteiseen pussiin.

– Työyhteisömme on todella nuorekas ja kovaa vauhtia kehittyvä. Kuvailu sopii hyvin koko firmaan, sillä Burger King -kulttuuriin kuuluu jatkuva kehittyminen. Haluamme aina tehdä asiat entistä paremmin.

Burger King pyrkii tarjoamaan työntekijöilleen rutkasti mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Nea näkeekin tulevaisuutensa yrityksessä hyvänä.

– Tavoitteeni ovat aina mahdollisimman korkealla. Olen edennyt paljon BK:ssa ja saanut hienoja mahdollisuuksia. Haluan tosin myös kouluttautua vielä, jotta voin saavuttaa tavoittelemani tason. Uramahdollisuuksista täällä kehittymiseni ei jää kiinni.