Uratarinat

Rosa – Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö on ravintolan kingi, joka johtaa koko ravintolan henkilökuntaa ja valvoo, että ohjeistuksia ja säännöksiä noudatetaan pilkulleen. Tulosvastuullinen työ ei kuitenkaan tarkoita, että pitäisi olla nipottaja. Ravintolapäällikkönä toimivan Rosan tiimi kuvailee häntä termein reilu, mahtava, itsevarma ja tomera. Monipuolisen toimenkuvan paras puoli on 21-vuotiaan mielestä yhdessä tekeminen ja yhteisten tavoitteiden saavuttaminen.

– Tiimissäni on 20 ihmistä ja ravintolassamme 70 asiakaspaikkaa, joten suurin osa ajastani on ihmisten kanssa toimimista ja erilaisten ongelmien ratkaisemista. En ole ennen BK:ta kokenut vastaavaa tukea työkavereilta – tämä on ollut todella positiivinen yllätys.

Oma persoona saa loistaa ja huumori kukkia työssä. Nuorekas työyhteisö saa kiitosta myös Rosalta.

– Meidän porukalta ei hymy hyydy kiireenkään keskellä. Olemme avoin työyhteisö emmekä säästele tunteita. Työpäivissä onkin paljon iloa ja naurua, välillä tietysti myös turhautumista. Työyhteisö on avoin ja tukeva, kannustamme jatkuvasti toisiamme emmekä pelkää työntekoa.

– Vaikka Burger King luonnollisesti määrittelee esimerkiksi mitä vaatteita töissä pidetään, saan olla oma itseni ja johtaa tiimiäni omalla persoonallani. Uskon, että tämä esimerkki antaa myös muille turvaa ja uskallusta olla oma itsensä.

BK:ssa asiakkaita pidetään kingeinä, mutta yhtä tärkeitä ovat lopulta työntekijät.

– Burger King -maailmassa vallitsee todella hieno kulttuuri. Täällä hyvästä työstä palkitaan aina. Kouluttajani ja silloinen esimieheni on ollut paras mahdollinen tuki koko BK-urani aikana – ja tulee olemaan myös jatkossa. Olin onnekas saadessani esimiehen, joka uskoi minuun ja kykyihini enemmän kuin minä itse.

– Oma tulevaisuuteni Burger King -ketjussa on varmasti erittäin mielenkiintoinen, sillä työt eivät tekemällä lopu. Täällä minulla on loistava mahdollisuus päästä urallani eteenpäin ja kehittää sekä haastaa itseäni.