Burger King®
uratarinat

BK-ravintoloiden työntekijät voivat olla sellaisia kuin ovat, persoonaan katsomatta. Kukaan ei ole kingi syntyessään, mutta koulutamme jokaisesta työntekijästämme sellaisen. Voit edetä esimerkiksi kesäduunarista vuoropäälliköksi tai ravintolapäälliköksi. Monen kingiläisen ensimmäinen pesti onkin fast food -työntekijä, eräänlainen ravintolan yleiskone. Parhaiten ravintolan pyörityksestä oppiikin kassalla ja keittiössä käytännön töissä.

Koska ravintolatyö on tiimityötä, on työntekijöiden tukena aina osaava esimies. Ravintola- tai vuoropäällikkö huolehtii vuoronsa aikana, että valtakunnassa on kaikki hyvin – niin keittiössä, kassoilla kuin salin puolellakin, ja että jokainen työntekijä antaa oman panoksensa. Meiltä löytyy siis kingejä hommia jokaiseen makuun – oman valinnan mukaan!

Lue lisää millaista on olla BURGER KING® -ketjussa töissä: Kingijengi tarjoaa rempseän työyhteisön ja upeat etenemismahdollisuudet

Uratarinat

Toni – Fast food -työntekijä ja tuotantovastaava

Burger King -ravintoloiden tuotantovastaavat huolehtivat yhdessä vuoropäälliköiden kanssa, että hommat menevät maaliin ajoissa ja oikein.

Töihin Burger Kingille

Burger King ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. Burger King on työpaikka, jossa saat olla oma itsesi. Kuten hampurilaisistamme, myös erilaisista työtehtävistämme löytyy jokaiselle jotain.